Het kan altijd voorkomen dat u niet tevreden bent over een product of dat het bijvoorbeeld niet de juiste maat is. Mocht dit het geval zijn dan bieden wij u de mogelijkheid deze, mits ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking, te retourneren of om te ruilen. U heeft strikt 14 dagen na ontvangst van de bestelling de tijd om je bestelling te retourneren of te ruilen.

De kosten en het verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper.
Mocht u het product willen ruilen, sturen wij op onze kosten de andere artikelen naar u toe. Indien u alleen uw bestelling/het artikel terug wilt sturen en het artikel dus niet wilt ruilen, storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling terug op uw rekening. Indien u een artikel retourneert ontvangt u uw geld terug op de rekening waarmee u de bestelling voldaan heeft.
Let wel op dat wanneer het totaalbedrag van de bestelling na retourneren onder de € 100,- komt, er alsnog € 6,95 verzendkosten berekend wordt. Dit bedrag brengen we in mindering bij de terugboeking.

Let op: Producten die speciaal op bestelling/maat gemaakt zijn kunnen niet geannuleerd, retour gestuurd of geruild worden.

Retouradres:
Mehorse
T.a.v. Retouren
Venestraat 1A
7102 BZ Winterswijk
Nederland

Voorwaarden:
De artikelen moeten ongebruikt teruggestuurd worden. Informatiekaartjes en/of labels moeten indien van toepassing zoals afgeleverd aan het product gehecht zijn. De artikelen moeten in de aangeleverde verpakking zitten en compleet teruggestuurd worden.
Na het verstrijken van de zichttermijn van 14 kalenderdagen na leverdatum wordt de koopovereenkomst een feit. Artikelen kunnen hierna niet meer geruild of retour gezonden worden.
Ruilingen en/of teruggaven worden na 14 kalenderdagen niet meer geaccepteerd.

Let op: Producten die naar ons terug worden gestuurd zonder dat het retourformulier ingevuld is, kunnen wij helaas niet verwerken. Het retourformulier kunt u vinden bij de bestelling.
Als er een fout aan onze kant is gemaakt of het gaat om garantie, ontvangt u van ons een label om het product terug te sturen. Zo hoeft u geen verzendkosten te betalen.
Let op: Wij storten geen geld terug voor de gemaakte retourkosten. U zal van ons een retourlabel ontvangen indien het om garantie of een fout van onze kant gaat.
Het is daarom belangrijk om ons hier vooraf van op de hoogte te stellen via retouren@mehorse.nl